+ 91 84700 79794
+ 91 84700 79798
Blessiiings Numerology


njb


Q 1. What is Numerology?

Answer:

Numerology is the study of numbers as it relates to ability and character tendencies of individuals. Each letter of alphabet has a numeric value or frequency that relates to its vibration. The sum of the numbers in one’s birth date and the sum of value derived from the letter in one’s name indicate the direction of vibrations. Numerology expresses a great deal about a person’s personality, purpose in life, motivations, career, romantic characteristics, luck and talents. Numerology experts use the numbers to determine the best time for major activities in one’s life.

Q2: Is Numerology a Science or just a Belief?

Answer:

The science of Numerology is older than Astrology. It is primordial method of divination in which everything has a numerical value. It is believed that this numerical value can help us have insight into the world around us and grasp a better understanding of the human nature. Numbers rule our lives. These Numbers vibrate all around us with or without our awareness. One cannot think a world without numbers. It is believed that everything around us is in vibration and numbers give us a clue to their harmony with human life. Every number has a meaning or a Vibration.

Q 3: Are Palmistry, Astrology and Numerology same?

Answer:

Although all three are based on Power of Planets they are similar to each other but not same. Each of above is a different science.

Q 4: What is Numerology used for?

Answer:

Numerology provides guidance. It does clearly indicate that you are heading in their right direction with your decisions. It is a tool that a person can use to help him get the most out of his life both financially and socially.

Q 5: How can you help as a Numerologist?

Answer:

Numerologist can help people understand the importance of numbers in their life. Numerology is also a good way for a person to learn about relationships. The numbers that are created by two people together can predict the success or failure of a relationship, career, and compatibility. if expecting a baby, couple can turn to a numerologist to help them choose the most appropriate name for their baby. Another type of advice that a numerology expert can provide a person is with the individual's lucky numbers, colours, days etc. These numbers can be used in many different ways like buying a home, car, phone etc. Similarly Numerologist can also help people come up with the name of a business or a product.

Q 6: Is Numerology solely based on Date of Birth?

Answer:

The Numerology is basically based on date of birth and the name of the person. Job of a Numerologist is to ensure that both are in harmony with each other to make his/her life peaceful and happy.

Q 7: What does Name have to do with Numerology?

Answer:

Numerology is based on your name and date of birth. It helps in making date of birth and name compatible to each other so that you derive the best from your life and move along the charted path.

Q 8: Can I rely on Numerology for success?

Answer:

Numerology helps you to understand your life. With knowledge of your right path you shall be able to make productive and successful decisions. Numerology does not relieve you of the need to think, decide and work hard to achieve your goals.

Q9: How long does it take to see results after seeking your advice?

Answer:

The time taken to see results may vary from person to person. For some the results come quickly and for others they take a relatively longer. I, however, can assure you that good decisions coupled with hard work on the right track definitely bring results.

Q 10: What benefits do I derive by obtaining a numerology analysis?

Answer:

The numerology with its revelations will help you to get connected with yourself. You would know whether you are following the right path, or the changes you would want in your life are right or not. You would be able to understand the factors helping/holding you from experiencing the dreams of life. The reading coupled with suggestions provides help to reach desired goals in life.

Q11: How accurate is the Numerology analysis?

Answer:

Numerology is used to know the hidden meanings of numbers and their influence on human life accurately. The purpose is to find out the secrets of love, wealth, success and happiness that lie hidden in one’s self. It really helps in getting hold of difficulties, and hindrances in achieving one’s desired goals of life.

Q12: Does Numerology indicate about personal relationships also?

Answer:

Yes definitely. Our relationships with the people in our lives are very important. It can be vital to your emotional, mental, and physical health to have good relationships with your family, friends, co-workers, children, and partners. Often, we don't fully appreciate the value or potential of our relationships. Relationships can be difficult thing to pass through, if not handled property. Numerology allows us to better understand our emotional and spiritual makeup, and the issues about relationships. You will understand the motivations and the feelings of others. You will see improvements in your relationships.

Q13: Can I use Numerology to win a lottery?

Answer:

Numerology helps you to know your lucky numbers and lucky Dates only. I, however, do not believe in winning lottery with the help of Numerology.

Q14: Can our life be transformed when it is predestined?

Answer:

Although the life is predestined, but it is not proper to say that you cannot change it. I feel that your present is predestined by your past birth and karmas. However, your future is predestined by your past and present karmas. Therefore, you can transform your future by your present karmas.

Q15: How can I change my destiny and be lucky?

Answer:

Numerology helps in following a right and correct track. If you move on the right path and work hard to achieve desired goals the Destiny may be changed. According to Numerology your name should always be in harmony with your date of birth. And if it is not so, as well as decisions are taken on unlucky dates you do not get desired results. If you follow my Numerology advice you can avoid bad fortune and get good luck.

Q16: How do I prepare for a consultation with you?

Answer:

Cool. You should be calm and composed and it would help you adopt a positive intent. You should also write your questions you want to ask.

Q17: What do I do if I have more questions after consultation with you?

Answer:

A consultation does fly by; however questions often lead to more questions. If you have more questions after a reading I would suggest you to give yourself sometime to digest the information revealed to you. Once you feel that you have more questions you may book another appointment.

Q18: How do you help in selection of my baby’s name?

Answer:

Please provide me a list of names (maximum five) that you'd like me to analyze, and I will work on the same and suggest the best name for your child.

Q19: I have seen many people change their name by adding another alphabet. Is it useful?

Answer:

The name of a person has to be in harmony with his date of birth. Therefore, to bring such harmony Numerologists do suggest addition of another alphabet in the name(s). This does help in improving lives. If you also wish to improve your life, you can also book an appointment with me. This will improve life in some areas, and the change may even be significant.

Q20: What Payment options do you offer?

Answer:

We at Blessiiings prefer payment through bank transfers, deposit in our bank account.

Devloped By Blessiiings
© All Rights Reserved